Misschien heb je al wel genoten van een aantal projecten op deze portfolio site, maar wie is nou de maker van al die video's, websites, logo's en andere creatieve dingen die hier te vinden zijn?

Ik ben Twan Staring, een 18 jarige CMD student uit Lichtenvoorde. Ik ben ook wel bekend als ‘Twanimate’

Twan

Positieve, sociale en sportieve creatieveling

Dit is toch wel hoe ik mezelf, en mensen in mijn omgeving mij, zou(den) omschrijven.

Vanuit mij zelf ben ik erg positief en sociaal. Ik houd er van om met vrienden dingen te ondernemen, zoals: vakantie vieren, uitgaan, sporten en ouwehoeren. Daarnaast ben ik eigenlijk altijd positief, omdat ik ervan overtuigd ben dat ik daarmee het verste ga komen in mijn leven.

CMD

In mijn degelijks leven volg ik de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de HAN in Anrhem. Hier wordt ik opgeleid tot Interaction Designer en werk ik hard om mijn Ambitie na te jagen.


'Ik zou graag met mijn skills als Interaction Designer aan de slag gaan voor jongeren. Om hun leven op school, tijdens hun baantje, terwijl ze sporten of in hun vrije tijd te verbeteren.'

Twan

Sportief

Naast school vind ik wielrennen super om te doen. Heerlijk een dag op pad om de wereld om me heen te ontdekken of even een uurtje uitblazen na een dag school

Creatief

Naast school, waar ik vooral met Interaction Design bezig ben, probeer ik mij thuis extra uit te dagen op het grafisch gebied. Ik vind film ook super interessant en leuk, dus daar probeer ik mezelf wekelijks in te verbetrren. Daarnaast ben ik ook bezig met logo's en andere designs, om zo mijn creatieve rugzak extra te vullen.

Neem zeker eens een kijkje op mijn social media kanalen, om op de hoogte te blijven van mijn creatieve activiteit